Kvalita ovzduší

Praha 8-Kobylisy
Letiště Praha
Praha 4-Libuš
Praha 5-Stodůlky
Praha 6-Suchdol
Beroun
Kutná Hora-Orebitská
Kladno-střed města
Kladno-Švermov
Mladá Boleslav
Ondřejov
Příbram-Březové Hory
Rožďalovice-Ruská
Tobolka-Čertovy schody
Zdroj: CHMI
Drobečková navigace

Úvod > Ke stažení > Vánoční soutěž je opět tady

Vánoční soutěž je opět tady



Vyvěšeno: 20. 10. 2020
Sejmuto:
Evidenční číslo: 44-2020

pvs.jpgVánoční soutěž je opět tady

V dnešní době, kdy jsou obchody plné zboží a reklam, jsme si většinou zvykli vánoční ozdoby kupovat. Není to ale trochu škoda? Stále zůstává pravdou, že vlastnoruční výrobek má v sobě zvláštní půvab a kouzlo, které spočívá v tom, že člověk do této věci vložil svůj čas, své myšlenky, energii a také lásku k obdarovanému. Taková ručně vyrobená vánoční ozdoba má ohromnou přidanou hodnotu, jež se mnohdy nedá penězi vyvážit.

Ekologické centrum v Kralupech nad Vltavou pro Vás připravilo tradiční Vánoční soutěž, ve které si můžete sami vyzkoušet, jak rychle a snadno můžete starým a nepotřebným věcem vdechnout nový život a hlavně, jak Vás to bude těšit!

Ze starých a zdánlivě obyčejných věcí a nejrůznějších materiálů mohou vzniknout originální doplňky do vašeho bytu, i hezké ozdoby. Chce to jen pár nápadů, inspiraci a šikovné ruce. Hodně štěstí při tvoření Vám přejí Vaše ekoporadkyně.

Letošním tématem je OZDOBA - pokuste se vytvořit tu nejkrásnější vánoční ozdobu z odpadního materiálu nebo z přírodnin.

Pravidla soutěže
Soutěž probíhá od 20. října do 10. prosince 2020 a mohou se jí zúčastnit jak jednotlivci, tak i kolektivy. Své soutěžní příspěvky nám můžete přinést do kanceláře ECK nebo zasílat vyfotografované na adresu: ekoporadna(zavináč)eckralupy(tečka)cz

Kancelář ekocentra se nachází na Palackého náměstí 6 v Kralupech nad Vltavou, otevřeno pro veřejnost je každý všední den od 8 do 18 hodin. Můžete se s námi domluvit i telefonicky na bezplatné Zelené lince 800 100 584.

Vánoční soutěž je realizována za finanční podpory společnosti AVE Kralupy, s.r.o.


Zpět na přehled
Naposledy změněno: 21. 01. 2021 12:37