Kvalita ovzduší

Praha 8-Kobylisy
Letiště Praha
Praha 4-Libuš
Praha 5-Stodůlky
Praha 6-Suchdol
Beroun
Kutná Hora-Orebitská
Kladno-střed města
Kladno-Švermov
Mladá Boleslav
Ondřejov
Příbram-Březové Hory
Rožďalovice-Ruská
Tobolka-Čertovy schody
Zdroj: CHMI
Drobečková navigace

Úvod > Ke stažení > Začátek školního roku je v Ekocentru Kralupy n/Vlt. nabitý akcemi…

Začátek školního roku je v Ekocentru Kralupy n/Vlt. nabitý akcemi…



Vyvěšeno: 30. 8. 2023
Sejmuto:
Evidenční číslo: 37-2023

child-2835430_640.jpgZačátek školního roku je v Ekocentru Kralupy n/Vlt. nabitý akcemi…

S příchodem září přináší Ekocentrum Kralupy n/Vlt. spoustu akcí, jak jinak než v duchu environmentální osvěty. Pro školy připravujeme řadu akcí…

Tento školní rok odstartujeme velmi příjemně. Již na začátku září nás můžete potkat na akci Loučení s prázdninami. Naše ekocentrum bude opět součástí Fun parku společnosti ORLEN Unipetrol s.r.o., který bude u Technoparku. Budeme zde mít připravený stánek se spoustou environmentálních aktivit.

V rámci pokračování projektu Kralupy – čisté město nás čeká přijetí nového Patrona. Tento projekt realizujeme spolu s městem Kralupy nad Vltavou již 15 let a jsme velice rádi, že se projekt stále rozrůstá, a to doslova. Pro budoucí Patrony máme připravenou úklidovou akci a výsadbu stromů. 

S výsadbami stromů ale nekončíme! Za podpory společnosti MERO ČR, a.s. a SYNTHOS Kralupy a.s., pomůžeme ozelenit město několika druhy stromů. Letos přiloží ruku v dílu jak dětský, tak dospělý kolektiv.

Pakliže jste ještě nezavítali na naši novou naučnou stezku, kterou jsem spolu s městem Kralupy a ORLEN Unipetrol RPA s.r.o. vybudovali na jaře letošního roku v parku Čtyř ročních období, učiňte tak. Od září vás čeká nová sada otázek, které při procházce parkem pohodlně načtete do mobilu pomocí QR kódů.

Nevíte, jaká kvalita ovzduší je u vás ve městě? Připomínáme, že se na naši bezplatnou linku se můžete obrátit každý pracovní den od 6.30 – 18.00 hod., a to nejen s dotazem na aktuální kvalitu ovzduší.

Ekologické centrum Kralupy nad Vltavou
Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s., Most 


Zpět na přehled
Naposledy změněno: 27. 08. 2023 14:59